FEATURE

Cozi Lounge

c1

c2

c3

c4

c5

c6

Hotel Cozi内に位置するCozi Loungeは、訪問者を別次元へと誘います。お客様は明るい昼の雰囲気を持つ壮大な自然をテーマとしたレセプションから、より暗く夜のようなレストランやバーへと歩を進め、くつろぎの時間を過ごすことができます。インテリアには、異なる金属を使用してつくり出した独特のパターンを配し、天井を高く見せる効果を狙っています。また、アールデコをテーマに、金と様々な石材を組み合わせ、エレガントかつ洗練された仕上げで、レストランとバーを装飾しました。Cozi Loungeを設計する際、店舗が工業地域に位置することが課題でしたが、多様なパターンと素材の組み合わせにより、壮大でエレガントな空間を生み出し、お客様が楽しんで時間を過ごせる、リラックスした雰囲気と環境を提供できたのではないでしょうか。(ARTTA Concept Studio

 

Cozi Lounge
所在地:443 Castle Peak Road, Kwai Chung, Hong Kong
オープン:2018年
設計:ARTTA Concept Studio
床面積:188㎡
客席数:64席
Photo:Gigantic Forehead

 

Situated inside Hotel Cozi – Cozi Lounge will take you into another dimension. As the customers walk in from the grand and nature-themed reception with a day time ambience through into a much darker and evening-like environment restaurant and bar for people to relax and unwind in.
A unique pattern was created and used around the interiors surrounding, from the use of the different metals to form layers and help enhance the height of this restaurant. We have decorated the restaurant and bar with an Art Deco theme in mind, with a combination of gold and different variety of stones for a sophisticated and elegant finish.
There is a design challenge that Cozi Lounge is located in an industrial area. To provide a relaxing atmosphere and environment to customers, several patterns and combination uses of materials are adopted to create a grand and elegant space, so that customers can enjoy their time in the lounge even in an urban area. (ARTTA Concept Studio

 

Cozi Lounge
Address: 443 Castle Peak Road, Kwai Chung, Hong Kong
Open: 2018
Design: ARTTA Concept Studio
www.arttaconceptstudio.com
Floor area: 188㎡
Capacity: 64席
Photo: Gigantic Forehead

 

位于Hotel Cozi内的Cozi Lounge将带您们进入另一个次元。客人从拥有白天气氛的壮观自然主题前台,步行到較暗的夜晚气氛的餐厅及酒吧,可以放松身心,享受轻松的时光。使用不同金属制作的独特图腾设置在空间中,产生使天花板看起来很高的效果。另外,以装饰艺术为主题,我们将黄金和各种石材相结合,以优雅精致的饰面,装饰餐厅和酒吧。在设计Cozi Lounge之际,虽然存在着店铺位于工业区内的问题,但通过多种方式和材料组合,营造出隆重而优雅的空间,提供客人一个可以享受时光及放松身心的气氛和环境。(ARTTA Concept Studio

 

Cozi Lounge
地址:香港葵涌青山公路葵涌段443號
开业:2018年
设计:ARTTA Concept Studio
实用面积:188平米
席位数:64
摄影:Gigantic Forehead