FEATURE

焼鳥つかだ

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株式会社エー・ピーカンパニーの新業態「つかだ」のトータルプロデュースを手掛けました。第一弾として中目黒に「焼鳥つかだ」がオープン。日本で食べられる鶏の1%しかない「地鶏」の希少部位を、熟練の職人の手による焼鳥というスタイルでシンプルに味わえ、多彩な品種から少しずつ選べるプレミアムワインと組み合わせてリッチな時間を楽しめる、食の生販直結モデルを追求してきた「つかだ」だからできた全く新しいコンセプトの飲食店です。業態コンセプト、ブランドロゴから空間デザイン、食器やオリジナルドローイングまで細部に至るまで担当しています。(SAMURAI

 

焼鳥つかだ
所在地:東京都目黒区上目黒1-20-5 エーワンビル1階
オープン:2018年3月22日
設計:SAMURAI 佐藤可士和 齊藤良博 安川宏輝 土屋恵里
床面積:100.01㎡
客席数:51席
Photo:太田拓実

 

This was the brand planning of “Tsukada”, a new business category of AP COMPANY CO.,LTD. “Yakitori Tsukada” opened in Nakameguro as the first store. In the restaurant, the guest can enjoy the rich time by combining rare parts of “local chicken” which is only 1% of edible chicken in Japan with hand-made yakitori style by skilled cook with premium wine which can be chosen little by little from various kinds. It is a completely new concept restaurant only “Tsukada” can create as they are pursuing a direct sales model of food distribution. We are in charge of every detail such as business concept, brand logo, space design, tableware and original drawing. (SAMURAI)

 

Yakitori Tsukada
Address: 1F, A-One Building, 1-20-5, Kamimeguro, Meguro, Tokyo
Open: Mar. 22nd, 2018
Design: SAMURAI Kashiwa Sato Yoshihiro Saito Hiroki Yasukawa Eri Tsuchiya
Floor Area: 100.01㎡
Seats: 51 Seats
Photo: Takumi Ota

 

我们负责餐饮集团 AP Company的全新事业形态“TSUKADA”的整个制造过程。而第一家“烤串TSUKADA”就坐落于中目黑。选用的是日本吃到的鸡肉里仅有1%的“土鸡”的稀少部位,透过厨师纯熟的手艺品尝简单的烤串风味。多彩的品项配上精选的红酒系列,客人能享受这奢华的时光。这是因为从自产、自销到自售,所有环节都是同一公司的操作模式,所以才能促成“TSUKADA”这全新概念的餐厅诞生。我们负责完成了从事业形态概念、品牌标志到空间设计、食器及原创画作等等的细节。(SAMURAI

 

烤串TSUKADA
地址:东京都目黑区上目黑1-20-5
开业:2018年3月22日
室内设计:SAMURAI 佐藤可士和 齐藤良博 安川宏辉 土屋惠里
实用面积:100.01平米
席位数:51
摄影:太田拓実